България, София 1220, бул. Рожен 22     GPS N 42º 43' 30.1"   E 23º 18' 44.9"
г-н Маринов call add
+359 888 501892
г-н Георгиев call add
+359 888 501893
г-н Минчев call add
+359 888 928967
tex/fax: +359 2 8361136

Ние автоматизираме производствените процеси в хранително вкусовата и фармацефтична промишленост от 1994. gm@goldmasters-bg.com

Началото беше поставено с проектиране и производство на комплексни машини за пълнене,затваряне и етикетиране на високоалкохолни напитки, както и нестандартно оборудване.
В последствие фирмата се специализира в проектиране и производство на етикетиращи машини използващи различни технологии за етикетиране. След 2000г основната производствена програма включва автоматични роторни етикетиращи машини тип ROLL FED за етикетиране на цилиндрични контейнери с BOPP етикети от ролка и топло лепило, както и етикетиращи модули за самозалепващи етикети.

BG RU EN

ФАМИЛИЯ ЕТИКЕТИРАЩИ МАШИНИ ЗА САМОЗАЛЕПВАЩИ ЕТИКЕТИ GMSZ

Фамилията автоматични етикетиращи машини GMSZ, са предназначени за етикетиране на цилиндрични контейнери със самозалепващи се етикети. Характерното за тази машини е надежното залепване на етикета върху миниатюрни контейнери при висока производителност.

Намират приложение във фармацевтичната промишленост за етикетиране на лекарствени форми(ампули и стъклени флакони), както и във всякакви други производства на продукти, опаковани в миниатюрни цилиндрични контейнери,
(както пример - мострите в парфюмериината индустрия ).

Контейнерите са предварително подредени в касети, които се поставят на входа на машината. Постъпвайки в отсекател, те се подреждат в спътници на транспортната система, които надежно ги пренасят до етикетиращите станции.На една машина могат да бъдат етикетирани максимум два типа контейнери.

Етикетите са във вид на ролка, която машината развива, поставя върху контейнера и дозалепва.

ИЗТЕГЛИ ФИЛМ усещане за етикетиране
от дизайна до клиента

АВТОМАТИЧНА РОТОРНА ЕТИКЕТИРАЩА МАШИНА GM12000 ROLL FED

А видяхте ли тази машина?